En kjempefin uke

Da er det søndag og snart slutt på nok en uke, en kjempefin uke for min del 😊

Jeg har vært kjempesosial – har vært noen her hver eneste dag bortsett fra fredag og lørdag. Har samtidig fått solgt sykkelvognen min og hatt byttelånebøkerbesøk. Den gamle sykkelen til sønnen min er også solgt, så nå blir det bedre plass i uthuset til trampolinen som skal tas ned i morgen.

At jeg har fått elektrisk rullestol har jeg jo skrevet et eget innlegg om. Fredag og lørdag var formen heller dårlig etter den utflukten, men i dag ble det en liten luftetur.

IMG_1268.JPG
Pulsen var ikke helt samarbeidsvillig, men jeg tok en liten runde likevel – klarte ikke å la være 😉

Jeg har også fått stripet og klippet håret og fått tilbud om å kjøpe en Desigualkjole som jeg slo til på, så det har nesten blitt en «bli ny»-uke 😉

IMG_1269-0.JPG

Jeg har fått kjøpt noen bursdags-, kalender- og julegaver. I år har jeg nemlig lovet sønnen min gavekalender igjen, har ikke hatt det siden jeg ble syk, tror jeg. Men det skal jeg få til nå 😊 Og de dagene han er hos pappaen sin i desember er det jeg som får gave 😉

Ja, og så har den snille farfaren til sønnen min filmet sønnens fotballkamp, så da fikk jeg sett han spille. Det var kjempekjekt for det begynner å bli en stund siden sist.

Nå er det kanskje noen som synes at jeg har overdrevet litt denne uka. Som tenker, bare hun ikke kræsjer nå. Da kan jeg berolige dere med at jeg har holdt planen min med oppetid på maks 5 timer og 20 min fem dager denne uka. Fastedagene med maks 1/2 time mobil i senga er også gjennomført. Når jeg har besøk, eller andre aktiviteter, prøver jeg nemlig å hvile mer andre tider på dagen. Men den rullestolehentingen ble nok i meste laget, så der er litt tilbakebetaling igjen. Formen er ikke så aller verst, men den er ikke slik at jeg klarer å lade opp og bli bedre ennå.

Da er sønnen på plass og vi er klare for en ny mammauke – og de er alltid fine. Ønsker alle dere andre også en god, ny uke 😊

PS Til alle dere som en gang skulle trenge hjelpemidler; jeg håper dere har en sønn som synes det er fantastisk og kjempestas med de hjelpemidlene man får. At de må prøves og brukes og vises fram til alle som kommer hit. Da føler man seg heldig og unik som har dette 😍

6 tanker på “En kjempefin uke

 1. For en herlig uke du har hatt! Og byttelånebøkerbesøket gjorde min uke ekstra fin også 🙂 Nå er jeg nesten halvveis i Liza Marklundboka og storkoser meg. Håper uken som kommer blir like fin – både for deg og meg (og så gleder jeg meg til neste besøk) 🙂

  Liker

 2. Jeg var helt sikker på at jeg hadde lagt igjen en hilsen på de forrige innleggene, men det hadde jeg altså ikke og det bekrefter følelsen av å ikke helt ha «hodet over vann». Jaja..

  Uansett, jeg syns det var trivelig å lese om at 5:2 fungerer for deg og at det ser ut til å ha ringvirkninger utover også. Veldig fint med elektrisk stol også. Jeg fikk rullestol scooter i fjor og ble overrasket over hvor sliten jeg ble, hadde ikke helt ventet det i min naivitet. Men jeg er veldig glad for den, og når jeg føler at det er for mye å ønske seg frisk så tenker jeg at å kunne dra ut med den uten å etterbetale kunne vært ett tilstrekkelig mål/ønske. Her syns yngstemann det er stas med scooter, rullestol og de andre stolene, mens eldstemann syns det er vanskelig.

  Fint å lese om den fine uka di! Håper den også blir like bra. Jeg tenker på deg de gangene jeg kler meg i Desigual – du er liksom Desigualdama du nå.

  Liker

  • Å, så kjekt å være Desigualdama 😄

   Vi får ønske de små tingene først og så ta det andre etter hvert 😉 Jeg oppdaget etter trilleturene i vår at rullestol er en måte å komme seg litt ut på. Skal jeg vente til jeg klarer å gå på mine egne bein kommer det til å ta en evighet… Lurer på om jeg kanskje må venne meg litt til også? Eller om det bare er det at det blir for slitsomt?

   Ja, det er vel forskjellig hvordan barn reagerer, men allt teknisk faller i smak her 😉

   Ønsker deg ogdå en fin uke 😊

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s