Denne bloggen fader visst ut…

Det er over ni år siden jeg startet å blogge. De første årene hadde jeg mye jeg ønsket å si. Mye å dele om hvordan det er å leve med ME.

De siste årene har det blitt mindre og mindre blogging. Kanskje har jeg fått sagt det jeg ville si? Etter så mange år som syk, så føler jeg at jeg går i sirkler. Jeg har vært her før. Opplevd dette før. Formidlet hvordan det er tidligere.

Så nå har jeg funnet ut at jeg skal skrive et slags sluttinnlegg. Bloggen kommer til å bli liggende her, for jeg ser at det er noen innom og leser nå og da. Men det kommer neppe noen flere innlegg. Ikke sånn som det ser ut nå i alle fall. Jeg er for tiden lei sykdom. Lei hele ME-en og ME-saken for den saks skyld. Jeg trenger å være mer meg og mindre sykdom.

Jeg kommer til å ha Facebooksiden til Tornerosesverden fremdeles. Det er enklere og raskere å dele der enn å skrive et helt blogginnlegg. Jeg deler også smått og stort på Tornesrosesverden på Instagram. Men på denne plattformen kommer det altså til å fortsette å være stille.

Før jeg avslutter helt vil jeg gjerne takke alle som følger og som er innom og leser. Det setter jeg stor pris på!

1000 ❤️lig takk alle sammen 😍

Klem fra Trine Helen

10 tanker på “Denne bloggen fader visst ut…

 1. Så bra at du lar bloggen ligge! Jeg er ikke på facebook, men du har mange flotte og nyttige innlegg. Jeg er forholdsvis ny følger, så jeg leser innlegg tilbake i tid. Forstår godt følelsen av at alt er gjort og sagt før, men håper du en gang føler lysten til å plukke opp igjen. Kanskje det kommer en kur, eller ting endrer seg. Eller du lærer noe nytt?
  Tusen takk så langt og lykke til videre i alle tilfelle!

  Likt av 1 person

 2. Det er tungt å blogge. Det tar altfor mye krefter. Jeg har også latt bloggen ligge selv om jeg ikke skriver nye innlegg. Forstår deg godt. Jeg ble så lei av å tenke på sykdom jeg også. Av og til skulle jeg ønske jeg hadde overskudd til å skrive innlegg, men det det går ikke. Det har vært fint å følge med på bloggen din. Husker ikke når jeg startet men omkring 2011, kanskje? God bedring til deg! Du trenger det sikkert ennå! 🙂

  Liker

 3. Jeg kjenner meg igjen, men vil ikke gi slipp helt enda. Samtidig er jeg for nybegynner å regne, sett i forhold til deg. Jeg har jo bare holdt på siden 2015, og det siste året har jeg knapt nok publisert noe. Det blir som du sier, enklere å bruke IG og FB, for å dele øyeblikksbilder og tanker.
  Du skal ha takk for alt du har skrevet og delt. Og for at du har bidratt til mer åpenhet og økt forståelse for det å være kronisk syk. Ønsker deg masse lykke til videre, og kan ikke la være å ønske at også helsa kommer på bedre tanker. Klem ❤️

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s