HØSTFERIE I BERGEN

Denne uka er det høstferie i Brønnøysund. For flere måneder siden ble det bestemt at vi skulle ut og reise da og billetter ble bestilt. 

Ferieturen i sommer gikk jo bra. Selv om det var en kortere og annen tur, så fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på en tur til hjembyen min, Bergen, i høstferien. En tur jeg ikke har tatt på sju år. 


Mandag dro vi avgårde. Med fly. 4,5 år siden sist jeg var ute og fløy. Først fra Brønnøysund til Værnes, og så videre til Bergen. Dvs det ble 2,5 timers ekstra venting hjemme for flyet vi egentlig skulle ta ble kansellert. 


Turen gikk fint! Hadde med rullestolen. Brukte ørepropper. Hadde også filterbriller, sovemaske og støydempende headset klart, men det ble faktisk ikke brukt. Alt er så mye enklere når jeg tåler mer sanseinntrykk. 


Hadde med egen lavFODMAP-matpakke og klarte å sitte på kafé på Værnes mellom flybytte. 

På Flesland ble vi hentet av både pappa og lillebror så vi fikk med oss alt pikkpakk 😉 

Her koser vi oss 😄 Noen dager er jeg i ro her hos lillebror og får besøk av familien. Andre dager, som i dag, har jeg vært ute. I dag ble det faktisk middag hos mamma og en tur på shopping etterpå 😍 De andre gjør også ting de har lyst til, mens jeg hviler. 


I morgen er jeg klar for en roligere dag igjen. Hva resten av ferien bringer tar vi etter hvert. Det er i alle fall utrolig godt å være i Bergen igjen og få treffe familien her og gjøre litt friske og normale ting 😄

7 tanker på “HØSTFERIE I BERGEN

 1. Så flott at du er i Bergen, det er jeg også, nyter været i Norges flotteste by. Tenker det er godt å kunne besøke familie. Kos deg på tur.

  Liker

 2. Det ser jo helt fantastisk ut!:) Jeg blir så glad når jeg ser hvor stor bedringen din er!:) Er hjernetåken mindre nå som du tåler sanseinntrykk bedre? Klarer du å henge med i samtaler osv?:)
  (Har også ME)

  Jeg ønsker deg fine høstdager!:D

  Liker

  • Tusen takk, Anna 😊

   Hjernen min fungerer bra til mitt bruk nå 😉 Glemmer litt ord innimellom og blir jeg sliten blir det verre, men langt fra sånn som det var på det verste. Vil ikke si at jeg har hjernetåke engang.

   Ønsker deg også fine høstdager 😊

   Liker

 3. Tilbaketråkk: 2016 altså 😍 | Tornerosesverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s