Fotballkamp

For 741 dager siden var jeg ute og så min sønn spille fotballkamp (les mer om det her). I fjorsesongen kom jeg meg aldri så langt som til fotballbanen. I jula var jeg i idrettshallen og så han spille turnering. I dag kom jeg meg på kamp ute igjen 😄

Så lettvint å ha bil. Å kunne kjøre selv. Ikke være avhengig av noen andre. Kort avstand er det også, så jeg blir ikke sliten av kjøreturen nå som det begynner å bli en vane. 

Heia blåe BIL (Brønnøysund IL) ⚽️

Det gikk faktisk helt greit å se fotballkamp både i forhold til lyd og action på banen. Sola var fremme en stund, så måtte ha filterbriller på, men hvem må ikke det? Så kjekt å få se sønnen live. Mål ble det også på han. Klarte å se hele første omgang og ca halve av andre. Da dro jeg hjem, mest fordi jeg var kald.

Hadde utstyrt meg med votter, lue, fleece og saueskinn å sitte på, men har visst glemt hvor jeg bor for jammen burde jeg hatt jakke utenpå og stillongs i tillegg 😜 Det får bli neste gang! 10 gr og litt vind er ikke spesielt varmt å sitte i ro ute i. 

Så nå er det en veldig fornøyd, litt sliten og fremdeles litt kald mamma som ligger her i sengen og prøver å få til litt god hvile etter hvert. 

Hurra for bedre form 😄

8 tanker på “Fotballkamp

 1. Hei:) Så gøy å se fremgangen din, du sprer håp! Jeg har også ME og sliter veldig med søvn, mage, osv. Jeg lurer på om du føler Sarotex hjelper mot irritabel tarm også, er magen bedre etter at du startet på det?:) jeg vurderer sterkt sarotex, da jeg leser at det hjelper både på søvn/mage osv. Og blir man mer glad av det? Jeg er fryktelig lav på morgenen..
  Veldig takknemlig for svar:)

  Liker

  • Hei Karianne og tusen takk 😊

   Jeg startet på lavFODMAP-dietten like etter at jeg startet på Sarotex, og tror kanskje at dietten hjelper mer enn evt Sarotex på magen. Men sikker er jeg ikke. Ser også at med bedring blir også magen bedre, tror jeg. De andre symptomene mine bedrer seg i alle fall, så da har jeg tenkt at matintoleransene også gjør det.

   Usikker på om jeg blir mer glad av Sarotex, tar ikke så veldig stor dose, men jeg er generelt mye glad.

   Men Sarotex (i kombinasjon med melatonin) hjelper i alle fall på søvn. Har fått en helt annen søvn det siste året. Nå er det utrolig sjelden jeg står opp igjen på natten fordi jeg ikke får sove. Har også blitt bedre på avspenning og å sette meg selv i dyp hvile og den teknikken bruker jeg når jeg legger meg for natten også. Og så må jeg aktivitetsavpasse. Gjør jeg for mye i løpet av dagen, går det fort utover søvn for min del. Men tåler mer med Sarotex, dvs jeg sovner etter aktivitetsnivå jeg ikke ville gjort uten Sarotex (om dette ble forståelig?😉)

   Fikk du svar på det su lurte på? Hvis ikke er det bare å spørre igjen 😊

   Ha en riktig fin pinsehelg 😊

   Liker

 2. Det høres veldig bra ut! Søvn er jo virkelig en utfordring, og det gir mening at bedre søvn bedrer formen generelt og. Kan jeg spørre hvor mange mg du tar i døgnet?:) en annen ting jeg lurer på er om den «klumpen i halsen», og følelse av å «gå tett» av sukker osv har forsvunnet etter sarotex?

  Fantastisk hyggelig av deg å orke å svare, det hjelper meg mye 🙂 Fortsett med det gode arbeidet du gjør med å bli enda bedre, du er rå!!

  Liker

  • Ja, tror det er bortimot umulig å bli bedre uten søvn. Merker nå hvor dårlig formen er hvis jeg sover dårlig én natt – sånn hadde jeg det konstant før. Jeg startet med 1x 10 mg, økte etter hvert til 2x 10 mg. Det ser ut til å være passelig for meg. Kan visst ta opptil 5×10 mg har jeg fått beskjed om hos legene.

   Følelsen av å gå tett av sukker og den utmattelsen som fulgte med, den forsvant før jeg begynte på Sarotex. Jeg var på mitt aller dårligste i 2012. Ble etter hvert stabil, og så begynte bedringen å komme. Har vel vært i bedring siden slutten av 2012/starten på 2013, men det gikk utrolig sakte i begynnelsen. Merket det bare på «småting» og måtte sammenligne over lang tid. Innimellom, hvis jeg ikke er flink nok med aktivitetsavpassing, stopper det opp. Hadde en «stå i stampe»-periode på 10 måneder før det begynte å gå fremover igjen i fjor sommer. Siden da har vel egentlig bedringen holdt seg, men må være streng med aktivitetsavpassing fremdeles.

   Bare hyggelig å kunne være til hjelp 😊 Håper du også opplever bedring! Tusen takk 😊

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s