På kafé for første gang 😄

Jeg har selvfølgelig vært på kafé før, men når det er 6,5 år siden sist, så må det vel være lov å kalle det «for første gang»? 😉  Snikfotografering på kafé 😂

Det er litt sånn skrekkblandet fryd å skulle gjøre ting «for første gang», for hva om jeg ikke klarer det? Har vært på senteret såpass «mange» ganger nå at jeg kjente på at dette skulle jeg nok klare. Og når kjæresten er med og vi har fått egen bil (som vi hentet i går 😄), så er det jo lett å komme seg ut og hjem hvis jeg plutselig kjenner at jeg må det. 

 Så mye enklere å bli mer mobil når vi har bil selv. 


Og kaféturen gikk bra den! Fikk både drukket te og spist en pommes frites 😉 Det var det eneste lavFODMAP-alternativet jeg fant i farten. Forresten genialt at det står allergener på all mat på skilt og i menyer nå. Så litt kjentfolk jeg kunne smile til, vinke til eller prate litt med. Rett og slett en veldig frisk og normal, og koselig, opplevelse 😍

Ble også en tur innom Kappahl for å kjøpe en ny strømpebukse. Luksus å kunne gjøre det selv i steden for å måtte sende noen andre, selv om min kjære assistent vet godt hva jeg vil ha nå etter å ha jobbet her i 1,5 år. 

Til slutt ble det en liten helgehandel på Kiwi. Der har jeg bare vært rett innom en gang før, nå fikk jeg sett hele butikken. Var litt sliten i beina da, men med en handlevogn å støtte meg til, så gikk det også bra. Om de begynnende tunge beina var ME-symptomøking eller bare bein som må trenes opp igjen, er jeg ikke helt sikker på. Mulig det bare var det siste denne gangen. 

Vel hjemme igjen, litt over en time etter at vi dro ut, var det rett tilbake i senga. For selv om jeg er friskere og klarer mer nå, så er det stort sett rett fra senga og rett i seng igjen når jeg kommer hjem. Og ca 17,5 timer i døgnet er jeg  fremdeles sengeliggende, så frisk kan jeg ikke akkurat si at jeg er. Men for en framgang jeg har hatt ca ett års tid nå 😊 Satser på å klare å holde på den. 

 Tilbake i senga, blid og fornøyd etter dagens utflukt. 

10 tanker på “På kafé for første gang 😄

  • Veldig kjekt, Una 😄 Har litt assistent fremdeles, ja. Ikke så veldig mye jeg klarer å gjøre hjemme ennå. Formen svinger fremdeles også, så har en del dager der jeg ikke klarer å gjøre noe særlig. Men være (oppe) går bedre nå, så lenge jeg får mine 17,5 timer/døgn i senga.

   Takk 😊 Fortsatt god helg til deg også 😊

   Liker

 1. Jeg blir så glad for hver oppdatering du kommer med. For en reise du har hatt!! Og det er ekstra godt at du tar deg sjøl så på alvor at du gir deg selv den hvilen du trenger for å ikke gå på en smell.

  Jeg heier på deg!

  Liker

  • Tusen takk 😊

   Jeg prøver så godt jeg kan å unngå smeller, men noen dårlige dager blir det innimellom/i perioder. Er jo umulig å vite på forhånd hvor mye jeg tåler når det er nye ting jeg gjør, så sånn må det nok bare bli. Men jeg prøver å være flink å lytte til kroppen.

   Likt av 1 person

 2. Hei !
  Sengeliggende med ME gleder dette mitt hjertet og jeg blir veldig nyskjerrig på om du har gjort noe spesielt for å komme dit du er nå?Kunne gjort hva som helst for en tur ut døra uten å bli «dødssyk» etterpå,sukk :/

  Liker

 3. Hei !
  Som sengeliggende med ME gleder en slik liten solskinnshistorie hjertet mitt.Jeg blir samtidig litt nyskjerrig på om du har gjort noe spesielt for å komme dit du er nå?Nyt det ihvertfall😊

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s