Fotballturnering

I dag er det fotballturnering i idrettshallen for sønnen og de på hans alder. Og der har faktisk jeg vært og sett på to av kampene hans 😄

Vi tok drosje den korte veien, både frem og tilbake, for å ikke bruke opp energien på trilletur. Treneren til sønnen hadde sørget for nøkkel til heisen og i idrettshallen fikk jeg sitte i speakerbua og se. Der var det stillere, luktfritt og lettere for meg å se når jeg satt i rullestolen. 

Veldig kjekt å få se sønnen i aksjon og å kunne gjøre sånn som andre foreldre gjør. Kampresultatet ble ikke det helt store i sønnen sitt lag sin favør, men det viktigste er at de har det artig. Supert at trenerne og alle de andre som stiller opp gjør dette for ungene våre 😊

  
Nå skal det bli godt med en hvil 😉

12 tanker på “Fotballturnering

  • Tusen takk ❤️ Er fantastisk hvordan andre legger til rette for at jeg skal klare.

   I dag er det aktivitetsrus, men det går nok over etter hvert. Sov i alle fall i natt og da er det ikke SÅ farlig med den rusen.

   Ønsker deg også gode romjulsdager ❤️

   Liker

 1. Så flott! Det har vært mang en gang jeg ikke har kunne stille å se på kamp til sønnen min. Tenker det var ekstra kjekt for sønnen din at du kunne se på. Så fint at du fikk tilrettelagt. Det har jeg ikke tenkt på. Godt tips. Ha fortsatt fine dager.

  Liker

 2. Tilbaketråkk: Forballkamp | Tornerosesverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s