Ut hver dag 

Jeg har fått en ny person inn i livet mitt i løpet av de siste månedene. Denne personen har gitt meg et lite vennlig spark bak og fått meg til å love å komme meg ut hver dag, nå som jeg er i form til det. Jeg trenger ikke gå noe sted eller gjøre noe, bare gå ut på trappa og få litt frisk luft. Så da prøver jeg på det. 

Nå har jeg ikke kommet så langt ennå at jeg får gjort det hver dag. Jeg glemmer det rett og slett noen ganger. Det høres kanskje rart ut for dere friske, som gjerne synes det er fælt hvis dere er inne et par dager pga sykdom f eks, men jeg er jo vant til å være inne i ukes- eller månedsvis. For meg er det unntak å kunne gå ut. Da må hjernen innstille seg på nye tider og faktisk huske at jeg skal utenfor døra hver dag. Jeg trenger også å bli minnet på at jeg skal det. 

Nå som jeg ikke blir sykere av det, er det utrolig godt med luft hver dag, jeg må innrømme det 😊 Alt vær har sin sjarm. Har tak over trappa også, så da slipper jeg å bli så veldig våt om det regner vannrett. Selv om målet er å komme meg ut på trappa hver dag, så har det faktisk også blitt noen små turer. 

  En dag gikk turen til postkassen. 

  En liten rundtur i hagen. Høsten er så fin. 

  Blåsbort-dag på trappa. 

  Herlig med regn i ansiktet. 

  Herlig høstvær i dag 🌞


Reklamer

8 thoughts on “Ut hver dag 

 1. Så godt å se! 😊 Fine bilder! Jeg er også sjelden ute. Var ute i hagen og tok et par bilder forrige helg, ellers blir det mye med tanken hos meg. Burde bli flinkere til å ihvertfall gå ut på verandaen og trekke frisk luft. Jeg lar meg inspirere av deg og håper jeg klarer å få det til 😊. God helg! Klem. PS. Du kler rosa veldig godt!

  Liker

  • Tusen takk 😊
   Vi vet jo at det er bra med frisk luft (når vi er i form til det og ikke blir verre), men enkelte dager er det et tiltak, eller det blir avglemt. Godt når noen pusher litt forsiktig for da er det lettere å få til. Håper du klarer det 😊
   Riktig god helg til deg og dine også 😊

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s