Seks år med diagnose

I dag dukket dette opp i Timehop-appen min. 

 

Tar litt tid, ja 😔 Fikk rett i det i alle fall… Selv om «tid» da dette ble lagt ut på Facebook betød uker, måneder eller opptil 1/2 år. Det var det legen som diagnostiserte meg sa. Så utrolig lenge 1/2 år hørtes ut!

Heldigvis kan man på en måte leve et «godt» liv oppi dette også, selv om mitt høgeste ønske selvfølgelig er å bli frisk. Akkurat det kan jeg ikke gjøre så veldig mye med, har vel innsett at jeg trenger medisin for å bli frisk. Gjøres heldigvis masse god forskning nå, så om ikke alt for mange år, så forhåpentligvis. 
Imens prøver jeg å gjøre det beste ut av det livet jeg har. Og med bedring de siste månedene og alle de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt, så er ikke det så vanskelig. Det er der jeg prøver å ha fokus. På alt jeg er glad og takknemlig for. 
Det betyr ikke at livet mitt er en dans på roser. Jeg har også tunge stunder. Jeg har alltid sorgen med meg, i større eller mindre grad. Det er så mye jeg ville fått til. Så mye jeg skulle ha gjort. Jeg skulle ha levd så veldig annerledes enn dette. 

Det tøffeste med hele sykdomsforløpet var den perioden sønnen min ikke kunne bo her. Og det å miste meg selv. 

Nå har sønnen bodd her lenge. Vi har mamma- og pappauker sånn som det skal være. Jeg er meg selv igjen. Jeg er ikke lenger bare sykdom. Det viktigste er på plass. Resten har jeg lært meg å leve med. 

Reklamer

4 thoughts on “Seks år med diagnose

  1. Litt tid er mildt sagt! Skulle ønske det hadde gått fortere å bli frisk eller bedre for min del. Er ikke på Instagram enda, men ser på bildene dine der også. Ble så glad når du skrev om at du skulle ta en tur ut hver dag. Kan jo være spennende å bare se utenfor døren. Kommer jeg på Instagram en dag, så skal jeg følge deg 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s