Har brutt en kjempebarriere!

I dag vil jeg bare rope ut; gjett hva jeg har klart?

  
Har vært på en matbutikk for første gang på 6 ÅR!! 

Tenk det! 6 ÅR! Dvs det er egentlig helt umulig å klare å forestille seg at det er slik. Men nå er altså barrieren brutt 😄😄

Fikk ei venninne til å trille meg, for å sende meg dit i den elektriske rullestolen alene hadde kanskje ikke vært helt trygt ennå 😉 Det ble skikkelig sight seeing på butikken for den var bygd ut og alt var snudd om der. Fikk også sjekket ut hva de hadde av laktose- og glutenfrie produkter som jeg kan tåle.   

Og så handlet jeg er par ting. Som jeg fant selv. Og betalte selv. 

 

  
Nå er jeg godt plantet i senga igjen. Så lykkelig at det er like før jeg begynner å gråte 😍

 
Er det rart livet er herlig for tiden? 😄😍

Reklamer

28 thoughts on “Har brutt en kjempebarriere!

 1. Jeg blir jo helt ekstatisk på dine vegne her!! 😃😃

  Og dette har du klart ved å fokusere knallhardt på energiøkonomisering og aktivitetsavspassing? Du har jo beskrevet før hvordan du må følge et knallhardt program for å få mer oppetid, men dette er jo et STORT steg fremover!! Det gir virkelig håp og inspirasjon til andre som vil følge den samme metoden! 👍🏻👍🏻

  Likt av 2 personer

  • Tusen takk 😊

   Ja, for meg er nok energiøkonomisering og aktivitetsavpassing veldig viktig. I tillegg har jeg div andre ting også jeg gjør. Fikk bl a medisin for å senke pulsen og en som gjør at jeg sover bedre. Det har nok noe/mye å si. Er jo umulig å vite akkurat hva det er som gjør at jeg blir bedre. Mest sannsynlig er det kanskje en kombinasjon av flere ting vil jeg tro. Men det er i alle fall mulig å bli bedre!

   Jeg har holdt veldig igjen i sommer for da hadde jeg masse besøk – som jeg klarte helt fint 😊 Derfor kommer det en del ting jeg prøver ut her nå som ser ut til å gå greit å gjøre av og til i alle fall. Lett å bli litt ivrig når jeg tåler og klarer mer, men jeg prøver å passe på at det ikke blir for mye. Orker ikke noe kjempekræsj nå.

   Men å klare å komme seg på butikken etter seks er er virkelig stort og enormt 😄

   Likt av 2 personer

 2. Gratulerer så mye og godt valgt på butikken…sjokoladekjeks er mums!☺

  Det er vanskelig å forstå hvor mye glede det er i en sånn tur uten å ha prøvd selv. Håper du får flere turer før vinteren kommer!🌹

  Liker

 3. Så bra, Tornerose. Det gleder meg å høre. Personlig så liker jeg å lese slike historier fordi det løfter og gir håp. det gir meg påfyll, energi…Det gir krefter i motsetning til det som suger og tapper…om du forstår?

  Selv har jeg merket at søvn har utrolig mye å si og det er også mulig at det å få ned pulsen innvirker…en høg puls tapper en for krefter pluss at det er veldig ubehagelig å ha høg puls, man blir nesten litt redd av det, så det har på en måte en dårlig påvirkning på en… og det blir liksom en ond sirkel. Jeg er såå glad på dine vegne, Trine. Det er så bra!!!

  Håper du klarer å ha din stålstyrke og sterke selvdisiplinen videre inn i høsten og at du klarer å bygge deg opp gradvis og sikkert.
  Klem fra sol-Bergen, stå på! 🙂

  Liker

  • Tusen takk for gode ord ❤️

   Jeg liker også å lese om og selvfølgelig også oppleve, at det faktisk er mulig å bli bedre.

   Ja, søvn har utrolig mye å si. Måtte ha dobbel dose medisin i går, men da sovnet jeg faktisk. Uten hadde det nok blitt en våkenatt og vi vet jo godt hva det baller på seg med symptomer og dårligere form.

   Ja, det blir knallhard jobbing for å holde igjen, men samtidig fortsette å tørre å prøve ut. Jeg prøver å hente meg inn igjen også når jeg kjenner det trengs. Så håper jeg jeg klarer å fortsette å holde balansen og være i bedring.

   Sender en klem tilbake fra Brønnøysund som også er i sol i dag 🌞

   Liker

 4. Dette var herlig å lese. Håper virkelig du får mer bedring nå. Sånn som du står på så tror jeg virkelig og hvertfall håper dette går den riktige veien for deg😀 Må ha vært spennende å utforske matbutikken😊

  Liker

 5. Kjenner jeg blir litt våt på kinnene nå 😊 Så herlig å kunne «stikke innom» matbutikken selv😉 Har ikke vært inne i en matbutikk på 5 år og savner å handle det jeg ser og ikke etter hva hodet husker de hadde før.. Kan jeg spørre hva som hjelper deg å sove bedre siden jeg sliter der tilgangs 😳 Dette var sånn en gla’nyhet altså 😍

  Liker

  • Tusen takk 😃 Ja, det var stort å endelig komme seg på matbutikken 😃 Håper virkelig at det blir din tur snart 💚

   Jeg tar melantonin for i det hele tatt å bli trøtt og så tar jeg Sarotex for å sovne. Sarotex er egentlig en antideprisiva som i små doser brukes for søvn og mot smerter. Den fungerer bra på meg. Er jo nesten helt håpløst å klare å bli bedre uten søvn.

   Liker

 6. Slikt er noe jeg godt er med på å glede meg over. Gratulerer så mye og ønsker deg lykke til med fortsettelsen. Litt sent ute med kommentaren, det viktigste er vel at den kommer. Tenker jeg. Tvi tvi! 😅

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s