Øking i oppetid til 5,5 timer 😊

Så utrolig lenge siden jeg har kunnet skrevet et slikt innlegg. Et helt år faktisk. For det var i august i fjor jeg sist økte oppetiden min med 10 min. 

Dere som har fulgt meg en stund, vet at jeg lever etter en oppsatt plan på når og hvor mye jeg kan være oppe, og når jeg må hvile. Den er tilpasset slik at jeg ikke skal få symptomøking og bli verre ved å følge den. Helst skal det være så mye hvile at jeg klarer å bygge meg opp et energioverskudd. Selvfølgelig er det forskjell på teori og praksis og jeg klarer ikke å holde planen hver dag. Det hender også at jeg hviler ekstra når jeg trenger det. Å leve slik høres kanskje veldig rigid ut, men for meg som ikke er noe god på (ikke har lyst til) å kjenne etter når jeg får symptomøking og trenger hvile, skjerming og ro, så har dette vært veien å gå. 

Jeg begynte å få bedring i vår. Siden sommeren har vært full av besøk, jeg har faktisk hatt alle mine nærmeste her i løpet av de siste tre månedene ❤️, så lot jeg være å øke oppetiden da. Men nå er siste besøket dratt og formen min er fremdeles fin, så nå må jeg nesten prøve å øke litt. Ikke mye. Som vanlig bare 10 min pr dag. Har lært tidligere at det er lurt å ta dette sakte og gradvis. Jeg ønsker absolutt ikke noe kræsj nå!

Å kunne være oppe 10 min mer pr dag er ikke all verden. Det er vel mer det konkrete bildet på at jeg faktisk kan klare litt mer, som er så flott. Det viser at det virkelig går fremover. Det er ikke noe jeg bare innbiller meg. 

  Tenk å kunne klare å ligge ute og nyte solen og høre på musikk 😊 Små porsjoner om gangen og hvile mellom selvfølgelig. 
  Rulliken og eg har vært på flere småturer denne uka 😊 Her er vi «helt» på rådhuset – må sjekke ut om jeg muligens klarer å forhåndsstemme her i år, eller om jeg trenger hjemmestemming som ved forrige valg. 

Reklamer

6 thoughts on “Øking i oppetid til 5,5 timer 😊

  1. Det er ikke bare sola som stråler på disse bildene, det gjør du også!

    Jeg gleder meg med deg og berundrer, som alltid, din evne til å møte sykdommen strukturert. Jeg syns også at bedringen din er så mye mer enn «bare» 10 minutter mer oppetid, det er vel også en betydelig kvalitets forskjell vil jeg tro.

    Gode ønsker for sensommeren!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s