Bare ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alle fotballcuper jeg skulle vært fotballmamma på. Alle kamper jeg skulle kjørt til. Alle gangene jeg skulle heiet. Alle håndballhelger på luftmadrass sammen med en gjeng med gutter. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alle de friske hverdagene vi skulle hatt. Hverdager med jobb og skole, middager, lekser, treninger, venner og andre fritidsaktiviteter. Dager med husarbeid og handling. Baking. Hage og snømåking. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alt det gode jeg skulle ha spist. Is. Kaker. Middager med sauser. Vanlig mat. Gå på kafé. Spise ute. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på all tiden jeg skulle hatt sammen med familien min. Alle gangene jeg skulle reist til dem. Alle lekestundene med tantebarna. Alle de seine kveldene med oss voksne. Alle utflukter. Alt vi skulle oppleve sammen. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alt jeg skulle gjort sammen med vennene mine. Alle gangene jeg så gjerne skulle vært der for dem. Alle samtalene. All latteren. Alt vi hadde funnet på. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alle elevene jeg skulle vært en liten del av livet til. Alle fagene jeg skulle undervist i. Alle kollegaene jeg skulle hatt. Alle de gode stundene i klasserommet. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alle menneskene jeg skulle møtt. Alle jeg skulle blitt kjent med. Fått vært en del av livet til. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alle stedene jeg skulle reist til. Alt jeg skulle sett og opplevd. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på alle løpeturene jeg skulle tatt. Alle spinningtimer. All styrketrening. Alle hopp på trampolinen og bad i sjøen. Ikke tenk på det. 

Bare ikke tenk på det. 
Bare IKKE tenk på det…

Reklamer

16 thoughts on “Bare ikke tenk på det. 

 1. Veldig godt skrevet, sterkt og vondt å lese, men den triste sannheten og hverdangen når sykdom kommer inn og tar over mye ❤ Håper du kan fylle hverdagen med mange gode ting ut i fra der du er nå, og på veien mot en bedre hverdag ❤ Sender mange gode klemmer ❤ ❤ ❤

  Liker

 2. Jeg skjønner at du ikke orker å tenke på det, og jeg skjønner slik du har skrevet før at man bare våger å ønske seg litt bedre for mer er for mye å håpe på.

  Jeg tenker på deg når jeg er i kjøkkenhagen og ser at vårløken gror. Slike småting utgjør en viktig forskjell i livet mitt og jeg er takknemlig for de små glimten av dere jeg egentlig ikke kjenner, men kjenner til allikevel.

  Denne uke har jeg kjent meg så heldig fordi jeg kan stå utenfor en hytte og vaske opp i en balje, jeg har padlet kano – ikke langt, men jeg har padlet. Jeg har badet i ett tjern i favoritt skogen min sammen med
  ender og hunden min, og jeg har hoppet fra fjellet og ut i det lokale badevannet vårt sammen med andre barn og voksne. Jeg har kjørt bil og spilt høy musikk sammen med sønnen min og vi har vært på utendørs teater i min oppvekst by. En helt vanlig, men også nesten uvirkelig sommer. Jeg håper det kan gi deg håp.

  Liker

 3. Jeg delte det på aspergerinformator på facebook. Dette var så vakkert. Jeg ønsker deg fine søndagsstunder i dag. Og jeg kunne ønske du kunne spise is. Men ikke tenk på det, det er ikke alt vi klarer. Jeg har i en uke plaget meg selv med Remas tilbud på sandwich is. Det er 99 for 15 stykk. Hadde jeg klart å spise is, kunne jeg hatt en is, 193 kalorier, som mellommåltid i en måned for 200 kroner. Men jeg klarer ikke omstille kostlisten for en uke. Det går bare ikke. Men jeg plager meg og sprer tilbudet.

  Liker

  • Tusen takk 😊
   Jeg venter besøk av slekt og venner og har fått sønnen hjem fra fotballcup, så det er en fin dag 😊

   Er sikker på at det er noen som nyter godt av at du sprer istilbudet 😊 Kanskje blir det en is på deg også en dag?

   Jeg ønsker deg også fine stunder 😊 Du må ikke, men jeg håper du får det.

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s