Jeg er lykkelig 😊💖

Da har besøket dratt for denne gang. Én uke sammen med sønnen, som for øvrig blir her et par dager til, pappa og min yngste nevø. En skikkelig hjertepåfyllsuke 💖 Etter det å være mamma, er det å være tante det beste jeg vet. 

Jeg føler meg lykkelig her jeg ligger. Så utrolig glad og takknemlig. Og så litt trist, for savnet dukker opp når besøket drar avgårde. Heldigvis er det ikke så lenge til vi møtes igjen. 

Livet trenger ikke å være perfekt for at jeg skal føle lykke. Jeg trenger ikke stort hus, bil, hund, en fantastisk jobb og en super kjæreste og hva det nå er vi innbiller oss at perfekte liv inneholder. Jeg trenger ikke eksotiske reiser, ikke store opplevelser jeg kan skryte av på sosiale medier. Jeg trenger ikke engang god helse. Jeg kan likevel være lykkelig. 

Å være lykkelig betyr ikke at alt er perfekt. For meg betyr det samvær med mine, gode samtaler, latter, tull og tøys og å gjøre helt vanlige ting sammen. Alt dette tar jeg godt vare på i hjertet mitt og da kommer lykken. Takknemligheten. Troen på at verden er et godt sted. At livet er en fin ting. At jeg har noen å være glad i, som også er glad i meg. At jeg betyr noe for noen. At jeg også er viktig – for noen, på samme måte som de er viktige for meg. 

Alle disse øyeblikkene, som man først må få øynene opp for, og så ta godt vare på, er det som gir meg et bra liv 💖

  

7 tanker på “Jeg er lykkelig 😊💖

  1. Jaaaa, enig 😄👍🌸. Og det er så godt å kjenne på den lykkefølelsen når den er tilstede! Dagene går opp og ned, og det er så viktig at vi ser oss selv og hva vi har, enn å sammenligne oss med alle andre. Det er absolutt lov å kjenne på sorgen og tapet, men jaggu er det godt å kjenne på den lykken også 😄😊.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s