Min lille boltreplass

  

Når sønnen er pappahjemme og assistenten har fri, da bor jeg for det meste her på kjøkkenet når jeg er oppe. 

For et par år siden gjorde pappa om det som var arbeidsrom til gjesterom og da havnet denne benkeplaten på kjøkkenet. Det ble fort en favorittplass. Så nå brukes den masse. Når jeg er alene noen dager, samler jeg alle tingene jeg trenger her. Her er boken jeg til en hver tid holder på med, godt plassert i bookseat. IPad og telefon må jeg jo ha, gjerne PC også. Og så mindfulnessboka jeg har begynt på. Selvfølgelig fargeleggingsbok og farger. Handleliste og neste ukes meny. 

Her kan jeg også sitte og se ut i hagen. Av og til dukker en kjøttmeis opp ved fuglemateten. Eller en katt tusler forbi. Ja, det hender til og med at det kommer rådyr på besøk. Er det for mye lys og sol ute, trenger jeg skjerming og da trekkes gardinene for.

Arbeidsstolen min er kjempegod. Siden den er med hjul kan jeg sitte og leite fram mat hver gang jeg skal spise. Det er mye mindre energikrevende enn å gå og stå. Det er også kjekt å tenke på at stolen som jeg så vidt kunne bruke da jeg var på det verste, har jeg nå ingen problemer med å sitte i i 30-45 min. 

I dag er det søndag. Det betyr at sønnen min kommer hit igjen. I morgen er assistenten på plass. Så i dag må jeg rydde opp her. Men boken, den får bli stående 😉

Reklamer

2 thoughts on “Min lille boltreplass

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s