Jeg har tatt meg noen friskedager

I helga har jeg hatt besøk. Tre og en halv dag med lillesøster, yngste nevø og sønnen min. Så godt å ha flere av mine rundt meg ❤️

Før de kom, var jeg fryktelig lei av sykdom. Det hender jeg blir det. De negative tankene kom stadig hyppigere. Hvorfor blir jeg aldri ferdig med denne tilbakebetalingen? Kommer dette til å vare for alltid? Hvor lenge må jeg holde ut?

Så lei av høg puls, vondter, utmattelse og alle de andre symptomene. Det er så begrensende. Jeg vil ikke dette! Jeg trenger noe mer!

Så da besøket kom, bestemte jeg meg for å ta noen friskedager. Jeg kjente at det var det jeg trengte nå. En pause. Frihet fra tider, klokker, puls, alle matregimer. Jeg trengte å være vanlig. Frisk.

Så jeg har hatt mye mer oppetid enn normalt. Vært mange timer sammen med mine. Jeg har overhørt pulsklokken som har pepet og pepet. Jeg har gått på adrenalin og vært i aktivitetsrus. Jeg har spist gotteri, skoleboller, smuldrepai med plommer – til og med en liten dæsj med is 😉

IMG_1384.JPG

Har jeg hatt symptomer? Ja. Men jeg har bare oversett dem. Ikke brydd meg i det hele tatt. Ikke orket å tenke på morgendagen og hvordan formen blir når jeg roer ned. Jeg har gitt fullstendig blaffen i hr. ME og gjort det jeg har hatt lyst til. Jeg har innbilt meg at jeg har vært frisk.

Nå er besøket dratt, sønnen min og jeg er alene igjen. Jeg er full av gode minner ❤️ Minner som jeg skal ta godt vare på nå som jeg må tilbake til livet med sykdom.

Ligger i senga nå og kjenner på utmattelsen. Øynene som har mest lyst til å bare lukke seg. Øresusen som durer og går og har skrudd opp volumet. Vondtene rundt omkring i kroppen. Magen som ikke er helt fornøyd med alt jeg har puttet i den de siste dagene. Halsen som er tett etter alt sukkeret jeg har fått i meg.

Men jeg er glad for å ha hatt fine friskedager 😊 Etter en sånn vitamininnsprøytingshelg har jeg igjen styrke til en ny runde med tilbakebetaling – for livsgleden min skal ME’en aldri få ta fra meg ❤️

Reklamer

11 thoughts on “Jeg har tatt meg noen friskedager

 1. Så godt at du kan ta deg noen friskedager. Det er så godt å ha de med seg, når sykdommen overmanner en atter en gang.

  Klem 🌺

  Liker

 2. Kjenner igjen det sterke behovet for en smule normalitet. Og en gang inni mellom lønner det seg å ta friskedager fordi alt det gode de bringer oppveier alt det vonde de etterfølges av. Vi kan ikke leve slik i hverdagen, men vi har da lov til å ta oss en «fest» innimellom vi også!
  Må minnene døyve smerten og gleden overskygge tilbakebetalingsrentene.
  Veldig glad på dine vegne da jeg vet hvor godt slike dager gjør.

  Liker

 3. For en nydelig person du er, beundrer deg og hvordan du nyter livet og nekter å la sykdom stjele livskvaliteten. Det var sååå fortjent og håper tilbaketalingen ikke blir for hard, men som du sier så hjelper de gode minnene i ettertid ❤

  Gode klemmer og håper du får mange slike fine og gode dager og opplevelser, du fortjener det ❤

  Liker

 4. Tilbaketråkk: Jeg får ikke til dette | Tornerosesverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s