Jeg har vært på fotballkamp 😊

I dag startet fotballsesongen med årets første kamp for sønnen min. Og der var jeg!

20140429-191316.jpg

Fikk en god venninne til å kjøre meg bortover og være der sammen med meg. Har nettopp bygd tribuner ved kunstgressbanen og med sitteunderlag gikk det helt fint å sitte der og se. Hadde filterørepropper for det var litt mye lyd for meg, og de lyseste filterbrillene var også på.

På slutten av første omgang kjente jeg at det ble mer krevende å puste. Det er ett av mine signal om at nå er det nok. Så da var det bare å tusle bort til bilen igjen og komme seg hjem.

Nå ligger jeg godt plantet i senga. Har nok litt symptomøking, men er aller mest fornøyd med at jeg klarte å være litt tilstede 😊 Fikk til og med med meg et mål.

9 tanker på “Jeg har vært på fotballkamp 😊

 1. Gratulerer med ennå en milepæle! Det er gøy å følge fremskrittene dine. Jeg minnes at du skrev at det har stått litt stille på formkurven, sett fra avstand ser det ut som om du tar nye utfordringer lettere nå.

  Jeg syns du skrev så godt om det å ikke skulle jobbe på en stund, eller kanskje aldri mer. Jeg likte også teksten om dårlig samvittighet godt. Det er ett viktig tema.

  Jeg er glad for at du blogger. God hvile, kjære deg!

  Liker

  • Tusen takk, kjære Therese 😊

   Det stod litt stille tidligere i år, men nå har jeg fått til mye de siste ukene. Ikke minst takket være at jeg tåler mer både lys, lyd og «action» rundt meg. Utfordringen er å holde igjen. Men tenker samtidig at jeg må jo prøve. Kan ikke bli liggende her fordi jeg er redd for å bli verre heller. Så var det å finne den balansen 😉

   Klem 😍

   Liker

 2. Du er flink! Glad for å lese dette. Håper du finner balansen mellom å prøve og samtidig lytte til kroppens signaler. Det er ikke så lett, men når du har energien der og så klarer å komme ut er det jo kjempefint. Håper oppturen fortsetter og at symptomene holder seg i ro.

  Liker

  • Tusen takk 😊
   Ja, jeg må bare prøve meg fram her. Tar rolige dager også for å sjekke om jeg har energi, eller om jeg har havnet i en aktivitetsrus. Kjenner ingen steder at jeg orker en kjempesmell igjen, så jeg tror jeg er sånn passelig forsiktig.

   Liker

 3. Så flott at du fikk denne dagen!!! Håper du får flere slike opplevelser fremover.
  Følgt deg på bloggen i lang tid og ser så mange ting i nytt lys?

  Liker

 4. Så flott å lese at du fikk med deg dette, håper du får med deg mange slike fine opplevelser videre og håper ikke symptomene blir for ille ❤ Og yay alltid gøy å få med mål 😀

  Gode klemmer ❤

  Liker

 5. Tilbaketråkk: Realitetsorientering | Tornerosesverden

 6. Tilbaketråkk: Forballkamp | Tornerosesverden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s