Hamburger og filmkveld

I går hadde vi hamburger til middag. Fikk plutselig så lyst på det. Men min må spesiallages pga matintoleranser Karbonaden må være hjemmelaget. Brødet må være gluten-,melk- og gjærfritt og må derfor også bakes. Siden magen min ikke alltid tåler så mye potet, ble det søtpotetpommes frites som tilbehør. Har du ikke prøvd søtpotet ennå? Det kan virkelig anbefales! Både som pommes frites og som puré. Metter godt og lenge.

20140426-101641.jpgSkikkelig digg

Vi har kjøpt oss popcornmaskin. Har lest flere steder at popcorn er sunt. I tillegg har jeg lenge vært på jakt etter snacks som magen min tåler (popcorn går ganske greit). Maskinen var snedig og det ble veldig lettvint å lage popcorn. Enkel å reingjøre er den også. Fikk den torsdag, så da hadde vi faktisk popcorn som tilbehør til kveldsmaten, den måtte jo testes ut 😉

20140426-102006.jpg

I gårkveld hadde sønnen min og jeg popcorn- og filmkveld 😊 Tenk det! En så normal og frisk ting å kunne gjøre på en fredagskveld! Vi tok kveldsmaten også foran TV’en – vi har jo ikke all verdens med tid med denne planen min som jeg lever etter.

Det ble seinkveld på meg i går da. Rakk ikke å bli ferdig til ni som er min normale leggetid. Men det ser ut som formen er såpass stabil at jeg tåler litt ekstra opptid på kvelden. Pulsen er ikke så høg på denne tiden av døgnet. Vi har faktisk sett et par filmer siden jeg ble syk, men det er nok flere år siden. De ble også sett stykkevis og delt. Nå klarte jeg å se en hel film i ett strekk!

20140426-102519.jpgVi er klare til filmkveld

Hipp, hurra for bedre form 😄

Reklamer

7 thoughts on “Hamburger og filmkveld

  1. Den hambureren så bare så utrolig god ut, yum 🙂 Og så gøy å lese om film og popcorn kveld, slike kvelder blir gull verdt og betyr mye når det skjer, yay !! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s