Frisk nok for rullestolen

Sist jeg brukte rullestolen var da jeg var på sykehus i januar -12. For to år og tre måneder siden. I dag ble den hentet fram igjen.

Hadde vel aldri trodd at jeg skulle bli så glad for rullestol. At jeg skulle ligge og drømme om den dagen jeg kunne klare å bruke den igjen. Da jeg fikk den for snart fire år siden, var det ikke akkurat noe jeg følge meg så veldig komfortabel med. Tenkte at det var fælt å bli så syk at jeg trengte rullestol. Men det kunne altså bli verre enn det, i over to år var jeg rett og slett for syk til å bruke den.

Det var et koselig gjensyn i dag 😊 Heldige meg som har rullestol så jeg kunne komme meg ut en tur. Helt greit å sitte der. Stort, faktisk! Se meg rundt i nabolaget. Prate med venninnen min som trillet meg. Kjenne sola varme.

Var kjempenøye med at pulsen var lav nok, og den var den når jeg satt helt i ro i stolen min. Det eneste jeg glemte å følge med var tiden – hadde vært ute i 40 min oppdaget jeg da vi kom tilbake 😉 Utrolig hvor fort tiden går.

Kjenner jeg er litt sliten nå. At øresusen har skrudd opp lyden. At det er tungt å holde øynene oppe. Litt smerter i kroppen. Halsen er litt tett og vond og det er litt mer jobb å puste. Men det er på en måte litt godsliten 😉

Spent på morgendagen. Hadde vært veldig greit å klare dette uten for mye tilbakebetaling.

Nå skal jeg legge fra meg mobilen og få dyp hvile. Ha med meg godfølelsen som sitter i etter å endelig ha klart å komme meg på en trilletur 😊 Satser på det ikke blir så lenge til neste gang.

20140420-182517.jpg

9 tanker på “Frisk nok for rullestolen

  1. Så flott at du fikk en tur ut i finværet ☀️ ser riktig så koselig ut på bildet, jeg håper inderlig at dagen derpå ikke ble for ille for deg og at du snart er ute og triller igjen 👍

    Liker

  2. Tilbaketråkk: På ME-fronten: En Hælgelænding på etterlengta vift……… :-D | ToTo NeuroImmunologisk Kurativ Behandling

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s