Jeg har erobret postkassen

Ny helg betyr ny tur ut. Denne gangen har jeg vært helt i postkassen! For dere som ikke vet hvor jeg bor og hvor langt det er til postkassen min, så kan jeg opplyse om at det kanskje er ca 60 meter tur/retur.

20140315-173622.jpg

Når jeg sier erobre i overskriften, så er det slik det føles. Det er nemlig flere år siden sist jeg hentet min egen post. Usikker på om jeg i det hele tatt har gått fra huset til postkassen og tilbake igjen siden jeg ble syk. Vet jeg har gått halve veien for flere år siden. Da hente det at jeg gikk av drosjen ved postkassen, hvis jeg hadde vært ute på noe, og gikk hjem derfra.

I dag var det kommet litt snø. Litt vind og småkaldt var det også. Sola har tittet fram innimellom, men hadde gjemt seg bort da jeg var ute i ettermiddag.

20140315-173947.jpgSå flott å kunne sette spor etter meg

Denne gangen var jeg sliten da jeg kom hjem igjen. Dvs mest sulten etter den lange turen 😉 Etter å ha spist et knekkebrød, var jeg rask å plante meg i senga igjen. Så da vet jeg det. At postkassen er litt for langt unna foreløpig. Litt utenfor grensene mine å gå dit.

20140315-174425.jpg

Men jeg kom meg fram og tilbake 😊 Fikk hentet posten. Kjente heller ikke en eneste gang at jeg måtte presse meg veldig, eller at jeg fikk behov for å legge meg rett ned på bakken fordi det var for slitsomt. Det gikk greit, men sikkert smart å vente en stund til jeg går SÅ langt igjen. Nå blir det hvile og rolig aktivitet til jeg kjenner formen er tilbake igjen.

15 tanker på “Jeg har erobret postkassen

 1. Fantastisk!! Jeg er såå glad på dine vegne,og håper framgangen fortsetter 🙂 God hvile videre og ha en så fin som mulig lørdagskveld <3.

  Liker

 2. Nå har du satt spor etter deg, bokstavelig talt. Gratulerer med fremgangen så langt! Du ser så sprek ut. Kåpa er kjempefin…liker de store knappene! 🙂

  Liker

 3. Så fint å høre om turen din:) husker på skolen løp vi 60 meteren. Så nå kan du være stolt etter å ha gått 60 meteren:) syns det høres enda sprekere ut en å si at man har gått 60 meter!;)

  Liker

 4. Krysser fingrene og håper helgeturene ut fortsetter og fortsetter……. nå når vi går våren i møte. Husker selv hvor utrolig grønt og fint alt opplevdes på mine første turer ut etter laaaang tid inne i mørket – det var også på våren/forsommeren: husker hvor fantastisk det var å oppleve krokusblomstringen i blomsterbedet (som barna mine fram til da bare hadde tatt med inn til meg).

  Heia-heia!

  Liker

  • Ja, når man har vært borte fra uteverden legger man virkelig merke til alle de små tingene.

   Håper også jeg kan fortsette med helgeturene mine. Hvor langt jeg går får dagsformen bestemme.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s