Ny frisyre, ny outfit og en tur ut

Denne uka har jeg fått ordnet håret mitt 😊 Fått nye striper og kortere hår igjen. Merket godt at det er mye enklere med kortere, og litt uttynnet, hår når det skal vaskes.

Har også kjøpt meg litt nye klær som kom i en rasende fart. Litt andre klær enn jeg bruker til vanlig egentlig, men riktig så behagelig å ha på. Kanskje litt greit med en bukse også til en forandring, jeg går stort sett i skjørt og kjoler jeg da. Og så var det kjekt med en ny farge.

20140308-133721.jpg
Var ikke så enkelt å få vist hvordan buksa ser ut nede 😉

På tirsdag ble fysioterapeuten og jeg enige om at jeg skulle prøve meg på en tur ut denne helga også siden det gikk så fint forrige helg. Ble ingen tilbakebetaling, så jeg tålte turen godt. Har gått til fortauet i dag også 😄 I dag var det regn, vind og litt småkaldt, men det gjorde absolutt ingen ting. Når jeg har vært så mye inne (egentlig har jeg vel knapt vært ute) de siste 4,5 årene, så er vær ingen hindring for å gå ut.

Til slutt vil jeg få takke alle mine lesere for gode kommentarer, liker og delinger av forrige blogginnlegg 😄 Innlegget er lest nesten 1500 ganger og det er utrolig stort for meg! Så fantastisk mange der ute som bryr seg. Jeg har i alle fall verdens beste heiagjeng, det er det ingen tvil om 😄

12 tanker på “Ny frisyre, ny outfit og en tur ut

  • Takk 😊
   Har alltid sagt til alle elever jeg har hatt ikroppsøving at det er bare å tøye, så blir de like myke som meg. Har skjønt de siste årene at jeg har visst litt hypermobile ledd i tillegg 😉 Men ikke si det til mine tidligere elever 😄

   Liker

 1. Herlig! Deilig med nye klær! Også så fin farge til deg. Jeg har vært ute og kjøpt nye gardiner til gangen min. Også ble det en del annet også. Nå må jeg bare orke å ordne litt her hjemme 🙂

  Liker

  • Takk 😊 Evigheter siden sist jeg kjøpte klær, så det var godt med noe nytt.

   Så kjekt å høre at du kom deg ut – og fikk handlet og ordnet 😊 Fiksingen hjemme kan du jo ta etter hvert 😉

   Liker

 2. Så flott som du ble! Ja det er veldig praktisk med litt kort og enkel frisyre!
  Klærne så kjempebehagelige OG lekre ut! Må si jeg er imponert over måten du evnet å vise frem nederste del av buksa 🙂
  Håper du får mange fine dager – alt godt til deg du fine venn ❥

  Liker

 3. Så glad jeg blir på dine vegne. Ved forrige innlegg stod jeg nesten på fortauet og smilte sammen med deg.

  Flotte klær og sveis. Så heldig du er som får klippen hjemme. Jeg lider jevnlig for skjønnheten, men har nå byttet frisør som holder til litt nærmere. Håper kostnaden ikke ble for høy.

  Liker

  • Tusen takk 😊 Så godt å ha noen som går veien sammen med meg ❤️

   Veldig kjekt med ei god venninne som er frisør 😊 Får både klippet, stripet og tid sammen med henne da. Kostnaden ble helt grei.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s