Tilbake på scratch 😊

Ja, det er et smilefjes i overskriften der. Som regel når vi må begynne på scratch igjen, så er det gjerne litt negativt. Vi må starte på nytt. Prøve igjen på noe som kanskje ikke ble så vellykket.

Min scratch er en oppetid på 4,5 timer. Det var den minste oppetiden jeg hadde hatt fram til november -11 da jeg fikk min første kjempekræsj. Etter den endte jeg opp med en oppetid på scratch minus 1 time. Etter sykehusturen i januar -12 landet jeg etter hvert på en oppetid på 2,5 timer, altså scratch minus to timer.

I morgen skal jeg i følge den nye aktivitetsavpassingsplanen min igjen være oppe 4,5 timer hver dag 😊

I to år og to måneder har jeg befunnet meg under scratch. Når jeg nå er tilbake her oppe, så er det med smilefjes. Men jeg har ikke tenkt å stoppe her. Forhåpentligvis fortsetter ferden oppover 😊

16 tanker på “Tilbake på scratch 😊

 1. Så kjekt å se smilefjes 🙂 Du er veldig flink å holde fokuset på det positive. Nå SKAL det gå rette veien 🙂 Ha en fin søndag videre 🙂

  Liker

 2. Har fulgt med på bloggen din en stund. Koselig å følge bedringen din:) Med oppetid, mener du da tiden du ikke ligger i sengen? Eller gjeller det sofa også? Har du foresten vibrasjon i kroppen? Det er det værste symptomet mitt i tillegg til voldsom øresus. Tar så mye energi og er til å bli sprø av! Er vanskelig å bli bedre av me når jeg har det:( Håper din bedring fortsetter! Håper du kan få deg noen flere turer ut også, men ikke bli så ivrig som meg da;) i sommer var jeg i bogstadveien og tror du ikke jeg holdt nesten på å kaste opp på kitchen, ble så dårlig! Så har sakt til meg selv at det der gjør du ikke igjen.

  Liker

  • Hei og takk for at du følger 😊

   Jeg ligger bare i senga. Bare der jeg får god nok hvile. Så nå er jeg heldigvis nede i bare 19,5 timer der! Oppe sitter jeg for det meste, enten på arbeidsstolen min eller i hvilestolen. Og så tusler jeg litt rundt i huset.

   Etter to store kræsj har jeg virkelig planer om å holde igjen slik at jeg forhåpentligvis klarer å beholde framgangen. Den turen din hørtes litt i overkant ut… Stakkars deg! Vi vil jo så gjerne 😊

   Ønsker deg gode dager 😊

   Liker

 3. Takk!:) Ja den turen jeg hadde var voldsom og som du sier vi vil jo så gjerne. Jeg går på yoga og får mye hjelp av instruktøren der(hun kan så mye nyttig om mat etc). Men føler meg ikke bedre enda. Går 2 gg i uken og nå skal jeg prøve meg på en gg til. Blir bare SÅ ivrig. Gjør hva som helst for sånn som dette vil jeg ikke ha det i mange år til. Kan jo gjøre det jeg klarer på timene da. Instruktøren mener jeg bør gjøre mer. Funker jo ikke for meg å ligge inne og hvile hele dagen og se på tv, som jeg gjør når jeg ikke skal noe. Men er jo sånn når man er så dårlig, så orker man ikke gjøre noe oppbyggende. Kjenner en dame som har veldig lyst til at jeg skal komme på besøk. Hun bor i Fredrikstad og jeg Oslo. Skulle dratt i desember men sov nesten ikke den natten, så avlyste(har ikke ord for søvnen). Like greit for der var det mye vind den dagen. Men nå vurderer jeg å si at kanskje om ett par år. Lite kult! Ja ja, må prioritere. Men jeg vil mest jobbe med å prøve å bli frisk. Faktisk at de Affirmasjonene jeg bruker nå blir sanne. Jeg hører alt klart og tydelig og jeg blir friskere dag for dag. Gleder meg til å følge deg videre på ferden din:)

  Liker

 4. Så glad jeg blir på dine vegne! Jeg håper dette er siste gangen på scratch og at det nå bare vil fortsette å øke sakte, men sikkert. Måtte 2014 bli ditt friskeste år så langt.

  Liker

 5. Inspirerende å lese slike positive innlegg, jeg har ikke ME, men er mye trøtt og i en lammelsesfølelse pga vond fortid og kan sitte mange timer på samme sted uten å klare å bevege meg og bare de vanligste tingene er vanskelig å få til så det å finne en måte å klare litt hver dag har vært så vanskelig, men blir så inspirert når jeg leser slike innlegg.

  Håper det går oppover og oppover for deg i dette nye året 🙂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s