Om å se alt man ikke skal se

Jeg var så klar for å føle meg vel og fin i dag. Hadde sjekket YR allerede i går og sett at det var meldt varmt i dag. Sommerkjolevær 😄 Og siden jeg fikk to kjoler i posten i går, var det bare å velge.

I dag har kjolen kommet på, men godfølelsen har uteblitt. Jeg klarer ikke å se at jeg er fin, jeg ser bare alt det andre.

Jeg ser vinterblek hud. Ikke bare én vinter, men fire. Og sleng på fire somre uten sol også der.

Jeg ser en slapp kropp som ikke har fått trent ordentlig på fire år.

Jeg ser poser under øynene. Rester av et munnsår. Kviser.

Jeg ser legger som er gul og blå etter alle blåflekker som dukker opp med denne sykdommen.

Jeg ser bare alt jeg kunne ha vært, men ikke er…

20130628-112812.jpg

14 tanker på “Om å se alt man ikke skal se

 1. Jeg ser en vakker kvinne med en særs flott kropp, med nydelige trekk i en fargerik kjole. Noen dager er det slik som du beskriver, jeg kan relatere meg til det. Slike dager går heldigvis over i nye dager – hvor man ser det man «skal» se! Klem til deg du skjønne

  Liker

 2. Eg ser ei jente med utrolig stor gåpå vilje, og en nydelig kjole som sitter på min flott niese, og du er nydelig, og eg er ikke inhabil;)

  Liker

 3. Nydelig jente og nydelig kjole (en sånn en vil jeg også ha…………). Så flink du er til å være opptatt av klær og hva du har på deg – tiltross for at du tilbringer mye av tiden i senga. Hmmmm………….der fikk jeg noe å tenke på. Jeg velger helst løse joggebukse-aktige klær som ikke strammer (føler ALT strammer og blir ubehagelig. Sommerklær har jeg omtrent ikke hatt på meg siden jeg ble syk,fordi jeg fryser sånn (går faktisk i ullstilongs ofte på sommeren også, ikke særlig delikat akkurat…………….men sånn er det).
  Nyt sommerdagene (selv om de tilbringes innendørs) i din flotte sommerkjole!

  Liker

  • Takk 😊 Jeg fikk varmen igjen i fjor vår engang. Fryser ikke hele tiden lenger, selv om hender og føtter stort sett er kalde. Nå blir jeg dårlig hvis jeg blir for varm, så da foretrekker jeg heller å være litt kald 😉 Så sånn sett passer sommerkjoler supert nå. Bruker masse skjørt og kjoler på vinteren også, det er så behagelig å ligge i strømpebukse. Men blyantskjørt er ikke det mest praktiske å hvile i har jeg funnet ut 😉

   Riktig god sommer til deg også 😄

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s