Nye klær 😄

I dag fikk jeg pakke på Posten. Ikke så veldig uvanlig det egentlig, nettshopper som jeg er 😉 Men denne gangen var det nye klær, og det er en stund siden sist. Denne gangen var det to kjoler og en topp. Klær for å føle meg vel i 😊 Har prøvd meg på et nytt merke; Desigual.

Jeg blir så utrolig glad av alle disse fargene 😊Passet perfekt gjorde de også.

Men så begynte jeg å lure på om kanskje disse er for pene å ligge i? For det er jo det jeg gjør åtte timer for dag… De er så fine at de må vaskes for hånd også, man kan vel ikke ligge i noe slikt???

Det kan jeg faktisk! Det har jeg planer om å gjøre! Jeg unner meg disse klærne og jeg har tenkt å bruke dem – liggende! Jeg kan ikke sminke meg. Håret ser så som så ut fordi jeg ikke orker å vaske det ofte nok. Det hjelper heller ikke på å ligge med sovemaske 20 timer i døgnet og ligge å gnu hodet i puten like lenge. Smykker blir det ikke så mye av. Neglelakk er det for mye lukt på. Så da sitter jeg igjen med klær for å føle meg vel. Og det kommer jeg nok absolutt til å gjøre i disse 😄

20130628-113221.jpg

20130628-113250.jpg

20130628-113318.jpg

6 tanker på “Nye klær 😄

 1. Hvor mange ganger har jeg vel ikke vurdert det samme? Jeg kan ikke ha fine klær når jeg likevel bare skal ligge med de, har jeg tenkt, og så forkastet plagget. Bare dumt, antakelig.

  Kjempeflotte farger du har valgt ut! Farger som gleder. «Bo» deg godt inn i dem.

  Liker

  • Takk skal du ha 😊

   Synes vi skal ha fine klær selv om vi ligger masse! Det er noe med å føle seg vel selv om man er syk 😊 Greit å se fin ut når jeg skal gå forbi speilet i gangen på vei til do. Joggebuksesyk har jeg bestemt meg for lenge siden at jeg ikke skal være 😉 Men jeg skjønner dem som bruker det altså; det er jo behagelig og lett å kle på.

   Liker

 2. Kjempefine plagg og spreke fine farger, synes jeg! 🙂 Tror du det er mulig å legge ut bilder i bittelitt større format? Noen av oss er litt mer enn gjennomsnittet interessert i klær, tekstur og farger! Ingen navn nevnt! 😉

  Desigal har jeg ikke hørt om. Er det bestilt fra Norge?

  Enig med deg i værfinderduliggerisenga filosofien. Vaskemaskinen, strykebrettet og dampstrykejernet er uansett ikke langt unna! Det er mye god psykologi i dette med å føle seg vel.

  Tåler du ikke neglelakk i det hele tatt på grunn av lukten? Det finnes noen merker som ikke har lukt i det hele tatt eller det er så lite at selv ikke jeg reagerer på det. For eksempel «La Femme Beauty». De er forresten veldig rimelige hvis man handler fra Ebay.

  Liker

  • Tusen takk 😊

   Skrev feil merke i går, det heter Desigual. Et spansk merke. Jeg kjøpte på nett, på Boozt. Lurer på om de har herreklær også…

   Har lagt ut bildene i originalt format, så kan de som er veldig opptatt av klær studere dem nærmere 😉

   Takk for tips om neglelakk 😊 Jeg er veldig luktintolerant, tåler «ingenting». Skulle hatt en luktfri neglelakkfjerner også da kanskje? 😉

   Liker

   • Har sett litt nærmere på Desigual. De har spennende design og kjempefine fargekombinasjoner. Me like it! 🙂

    Jo, det er vel vanskelig å finne neglelakk og neglelakk fjerner som ikke har lukt. Et tips, men vet ikke om det hjelper: http://www.care2.com/greenliving/non-toxic-nail-polish.html

    Ellers har kanskje Serendipitycat gode råd? Hun har holdt på med dette lenge. Hvis noen skal lakke neglene/fjerne neglelakk i nærheten av meg fungerer det visst det blir gjort i et rom med god utlufting og døren er lukket. Da går det greit. Hvis ikke reagerer jeg så mye på lukten at jeg blir dårlig.

    Det var et fint bilde du la ut av deg selv og det var to fine innlegg du skrev de siste dagene. Jeg er blek jeg også, og det er ikke så spennende å legge ut bilder når jeg ikke har vært ute i sola på lenge, lenge. Det er mange følelser og tanker man går igjennom når man ser seg selv i speilet og bare ønsker man kunne bli litt friskere og SE litt friskere ut. Vi får håpe det kommer før heller enn siden!

    Håper dagen blir fin! 🙂

    Liker

   • Så bra at du liker Desigual 😊 Får kanskje se noe av det på bloggen din da?

    Når det kommer til lukter tror jeg nesten at jeg er nulltolerant 😉 Her går det i neutral og Änglamark… Bare noe kommer hit nydusjet får jeg problemer 😉 Blir det for mye lukt, er det helt vanlig å bli mye verre og det tar gjerne tre dager før jeg kommer meg igjen. Har hendt at jeg har sendt venner av sønnen min hjem for å vaske seg 😉 Ikke særlig populært, men jeg orker ikke å bli verre. Nå vet alle om det, så nå går det stort sett greit. Så jeg må vel bare drøye med neglelakk – får ha noe å se fram til.

    Ikke så lett å like denne syke segselv, men jeg prøver. Er jo meg det også 😊 Men det er mange tanker som går gjennom hodet, ja.

    Ønsker deg også så fine dager som mulig 😊 Snart hårvask her nå. Et av ukas høydepunkter 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s