17. mai

Gratulerer så mye med dagen 🙂

20130517-112041.jpg

Så var det nasjonaldag igjen. Min fjerde med ME. Vet at det sikkert ikke er så sunt å drive og holde tellingen, men det er vel kanskje ikke til å unngå?

De to første årene jeg var syk hadde jeg stort behov for å kle på meg bunaden og sitte ute og se på toget da det gikk forbi huset mitt. Selv om jeg visste at de var for slitsomt. Hadde heldigvis masse gode venner som hjalp meg både med påkledning og å få meg ut.

I fjor var jeg veldig dårlig. Da lå jeg i sengen med sovemaske, ørepropper og hørselvern, med tårene trillende nedover kinnene da toget gikk forbi.

I år er jeg litt bedre. Siden jeg kun har vært ute en gang det siste året, så blir det innedag i dag. De røde, blå og hvite klærne ble lagt bort og sommerkjolen leitet fram, for her er det sol og varmt.

Jeg har fått sett skoletoget. Og sønnen min, som spiller i trommekorps, fikk jeg også et glimt av og vinket til 🙂 Og så har jeg sett kollegaer og andre som jeg ikke har sett på et par år i alle fall. Naboen var innom i morges, hun har blitt fast «flagguthenger» etter at jeg ble syk. Og så var en venninne innom som snarest før hun måtte avgårde for å ta igjen toget.Så det har vært en veldig sosial morgen-/formiddagsstund 🙂

Det er så godt å være litt mer deltakende i livet, men samtidig sitter jeg bak vinduet og det er tydelig et skille mellom meg og de andre der ute.

En dag hvor jeg kjenner på hvor godt det var å se sønnen min i toget. En dag hvor jeg kjenner på vemodet over å fortsatt være her inne.

2 tanker på “17. mai

  1. Var her, leste og kjenner igjen både sorgen og gleden. Har ikke krefter til mer enn de ordene, men ville ønske en forsinket «Gratulerer med dagen!!!»

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s